Microsoft Teams vlastní pozadí při videohovoru a přihlášení se o slovo

 
  teams

Dnes 10. dubna 2020 společnost Microsoft uvolnila celou řadu skvělých novinek pro Microsoft Teams. Teams se za několik posledních dní stal povinnou výbavou pro práci z domova s téměř třínásobným nárůstem uživatelů v průběhu března. Microsoft Teams se stal hlavní prioritou pro vývojové týmy v Microsoftu.

Již delší dobu je k dispozici funkce, která rozostří pozadí za uživatele, který se účastní videohovoru. Dnešním dnem Microsoft začíná postupně distribuovat aktualizovanou verzi Microsoft Teams, která umožňuje zvolit vlastní obrázek jako pozadí videohovoru. Postupně se tato funkce začne objevovat u jednotlivých zákazníků.

Další skvělou novinkou v rámci dubnového vydání Microsoft Teams je funkce, která zjednoduší přihlášení se o slovo. Mnohokrát jste nejspíše zažili, že více účastníků hovoru se snažilo hovořit. Tato funkce "Hlásím se o slovo" umožní ostatním účastníkům hovorů a videohovorů určit to, že někdo další by rád sdělil nějakou informaci.

Jedna z dalších užitečných funkcí je ukončení schůzky jejím organizátorem a to pro všechny účastníky. Stejně tak bude možné stáhnout report uživatelů, kteří se schůzky účastnili.

Později v tomto roce bude dostupné potlačení ruchů v reálném čase pro ještě lepší kvalitu hovorů a videohovorů. Tato možnost bude využívat sužeb umělé inteligence (AI) pro snížení rušivého zvuku na pozadí, jako například hlasité psaní na klávesnici, štěkající pes nebo křičící dítko v domácí kanceláři.

TIP: pokud chcete použít opravdu vlastní obrázek jako pozadí videohovoru, pak jej zkopírujte do umístění %appdata%\Microsoft\Teams\Backgrounds\Uploads. Výsledek pak může vypadat například takto

Sdílej v médiích

microsoft-teams-s-vlastnim-pozadi-pri-videohovoru-a-prihlaseni-se-o-slovo

Kontakt

Nenašli jste, co hledáte? Pošlete nám zprávu a zůstaneme s vámi ve spojení.

* Vyžadované pole. Osobní data použijeme pouze pro vypracování odpovědi na dotaz. Pravidla zpracování osobních údajů.

* Souhlas se zpracováním údajů

map us
map eu