Významné ocenění za digitální transformaci

 
  awards

S hrdostí chceme oznámit, že společnost KPCS CZ získala ocenění Finalista v rámci kategorie Kulturní změna v organizaci s využitím Microsoft technologií v rámci Microsoft Awards 2019.

Společnosti KPCS CZ, specializující se na poskytování expertních konzultací a spravovaných služeb, návrhy a realizace projektů využívajících technologií a služeb společnosti Microsoft, v letošním roce uskutečnila v rámci Microsoft Awards nominaci, která v historii soutěže nemá dosud obdoby. Nominovala totiž sama sebe s řešením „KPCS CZ digitalizuje své procesy a posiluje firemní kulturu“ a za svůj počin byla oceněna titulem Finalista.

KPCS CZ dokázala sama na sobě sílu kompletního řešení Dynamics 365, Microsoft 365 a Azure jako způsob řešení digitální transformace a vykročila tímto směrem jako vzor pro své současné a potenciální zákazníky. Ukázkou řešení „na sobě“ KPCS CZ také dokázala, že řešení a služby, které nabízí, reálně a spolehlivě fungují v praxi. Digitální doba změnila přístup ke koncovému zákazníkovi i internímu týmu organizací. Všem je nutné poskytnout správné informace, ve správný čas a té nejvhodnější podobě pro jeho práci, nabídnout samoobslužné funkce. Taková je cesta, jak mohou organizace dále růst a rozvíjet svůj obchodní potenciál.

Přínosy řešení zmiňuje Miroslav Knotek, CEO KPCS CZ: „„Na vlastním příkladu můžeme ukázat, jak nás digitalizace procesů v cloudu významně posunula. Přínosy jsou měřitelné hned ze tří pohledů a profitují z nich všechny zúčastněné strany. Vedení společnosti má díky kvalitním informacím v reálném čase v rámci reportingu dostatek podkladů pro rychlé rozhodování, což má pozitivní dopad jak na efektivitu práce, tak na finanční výsledky společnosti. Koncový zákazník, stojící v centru naší pozornosti, díky včasné a rychlé komunikaci, automatizaci procesů a plánování v reálném čase dostává tu nejvyšší možnou podporu při řešení svých potřeb. A zaměstnanci mohou plně využívat prostředků moderního pracoviště a nástrojů moderní spolupráce, což zvyšuje významně nejen produktivitu práce, ale díky možnosti lepšího plánování práce a možnosti pracovat odkudkoli také zlepšuje jejich worklife balance, a vede tedy ke zvýšení jejich spokojenosti a loajality k naší společnosti. Velmi významný přínosem je také rozšiřitelnost systému do budoucna, se kterým počítáme."

Sdílej v médiích

kpcs-cz-finalistou-souteze-microsoft-awards-2019

Kontakt

Nenašli jste, co hledáte? Pošlete nám zprávu a zůstaneme s vámi ve spojení.

* Vyžadované pole. Osobní data použijeme pouze pro vypracování odpovědi na dotaz. Pravidla zpracování osobních údajů.

* Souhlas se zpracováním údajů

map us
map eu