Podpora Hybridní kanceláře v Microsoft Outlook

 

V průběhu června 2022 se v aplikaci Outlook začaly zavádět další možnosti pro podrobnější odpovědi RSVP (please reply). Díky této funkci mohou účastníci dát organizátorovi a ostatním účastníkům vědět, jak se plánují zúčastnit schůzky, ať už osobně nebo virtuálně. Po nasazení funkce budou mít uživatelé další možnosti, jak potvrdit pozvánku na schůzku. Při přijímání schůzky budou mít uživatelé nyní 3 možnosti: Ano, Ano osobně, Ano virtuálně. Ostatní lidé v pozvánce na schůzku uvidí odpovědi všech.

img

Funkce bude implementována postupně v tzv. kruhovém nasazení, což je forma zavádění, kdy jsou nové funkce postupně uvolňovány různým skupinám uživatelů, aby se zmírnila rizika. Načasování, kdy uživatelé tuto funkci uvidí, se bude lišit v závislosti na tom, ve kterých kruzích nasazení se uživatelé a příslušné tenanty nacházejí.

Hybridní spolupráce přináší větší flexibilitu, ale zároveň je třeba klást důraz na řízení týmů a citlivě přistupovat k možnostem a potřebám jednotlivých členů. Tým musí cítit plnou podporu tohoto modelu spolupráce založeném na důvěře a osobní odpovědnosti jeho členů. Podpora na úrovni standardního kancelářského software je jistě dobrým krokem k dosažení tohoto cíle.

Sdílej v médiích

podpora-hybridni-kancelare-v-microsoft-outlook

Kontakt

Nenašli jste, co hledáte? Pošlete nám zprávu a zůstaneme s vámi ve spojení.

* Vyžadované pole. Osobní data použijeme pouze pro vypracování odpovědi na dotaz. Pravidla zpracování osobních údajů.

* Souhlas se zpracováním údajů

map us
map eu