Microsoft Defender for Endpoint Plan 1

 
 Jiří Bečka

Microsoft oznámil „preview“ ochrany pro uživatelská zařízení se systémem Windows, macOS, Android a iOS. Toto „preview“ má za cíl usnadnit adopci Microsoft Defender for Endpoint.

Útoky jsou nyní daleko komplexnější, organizace se snaží držet krok a současně zajistit bezpečnostní strategii Zero Trust, která se vyvíjí s neustále se měnícími se hrozbami a jejich vlastními organizačními potřebami.

Nejvíce ohroženy zůstávají koncová uživatelská zařízení. Nové a sofistikované druhy malwaru a ransomwaru jsou stále převládajícími hrozbami. I v druhé polovině roku 2021 se zejména ransomware stále vyvíjí. Finanční škody se stále zvyšují a dopad je citelný v mnoha odvětvích - nejen v soukromém sektoru, ale i ve veřejných infrastrukturách.

Jak ukazuje následující tabulka, za poslední rok zaměstnanci společnosti Microsoft zaznamenali téměř 121% nárůst organizací, které se setkaly s ransomwarem (červenec 2020 - červenec 2021).

thumbnail image 1 captioned Volume of organizations affected by ransomware.

Obrázek 1: Počet organizací ovlivněných ransomwarem

Sofistikovanost těchto útoků a rychlost, s jakou se vyvíjejí, vyžaduje jiný přístup k zabezpečení. Přístup, který je založený na technologii nativního cloudu, postavený na analýze hrozeb a inteligenci lidí a který lze snadno škálovat. Vyžaduje robustní prevenci, která využívá umělou inteligenci a strojové učení k rychlému zastavení hrozeb a řešení, které umožňuje přístup Zero Trust.

Poskytuje zabezpečení pro všechny

S Microsoft Defenderem pro Endpoint P1 získáte následující funkce:

  • Špičkový antimalware, který je založen na cloudu, s integrovanou AI, která pomáhá zastavit ransomware, malware a další hrozby.
  • Attack surface reduction, které zabezpečují zařízení, zabraňují zero days útokům a nabízejí kontrolu nad přístupem a chováním v koncovém bodě.
  • Podmíněný přístup, který nabízí další vrstvu ochrany dat a prevence narušení a umožňuje přístup Zero Trust.

Na více informací o Microsoft Defender pro Endpoint P1 se můžete těšit v příštím článku.

Sdílej v médiích

microsoft-defender-for-endpoint-plan-1

Kontakt

Nenašli jste, co hledáte? Pošlete nám zprávu a zůstaneme s vámi ve spojení.

* Vyžadované pole. Osobní data použijeme pouze pro vypracování odpovědi na dotaz. Pravidla zpracování osobních údajů.

* Souhlas se zpracováním údajů

map us
map eu